LES OM HVA SOM SKJER HER HOS BER

IMG 8672

Broviken ny hovedeier i BER

Partnere i BER er veldig glade for å kunne orientere om at det svenske selskapet Broviken nå er ny hovedeier i selskapet.

Pal 2

Pål Fredrik Buraas ny miljørådgiver i BER

Den 1. mars ble Pål Fredrik Buraas ansatt som miljørådgiver hos BER. Pål har mer enn 7 års erfaring som prosjektleder/senior miljørådgiver i Golder, og senere WSP. Pål vil være med å videreutvikle BER sin satsning innen blant annet miljømessig due diligence og ESG. Vi er veldig glade for å få Pål med på laget og ønsker han hjertelig velkommen.

Aleksander liten

Ny partner i BER

Vi er glade for å kunne fortelle at Aleksander Augestad har blitt tatt opp som ny partner i BER. Aleksander har jobbet hos oss siden 2012, og er en av våre mest erfarne rådgivere. Gratulerer og velkommen som partner!

20190307 img 7575 1

BER community

Ønsker du å dele kontor med andre aktører innen eiendom?

Eiendomsaktører samles. Kunnskap og nettverk skapes.

20161125 154420crop

BER søker prosjektledere

Vi opplever stor etterspørsel og trenger flere flinke folk

Vi søker erfarne 2-4 prosjektledere innen bygg, miljø og energi.

TEK17 1024x576

TEK 17: hva er nytt?

BER gir deg oversikt over de viktigste endringene du bør være klar over.

I forbindelse med at den nye byggtekniske forskriften TEK 17 trådte i kraft 1. juli 2017, har partner Nils-Erik Christensen holdt foredrag for kunder og andre aktører der de viktigste endringene gjøres rede for.

Svaldbard

BER games

BER Games er en 10 år gammel tradisjon i BER. Regelmessig inviteres alle ansatte til BER Games, som skal dekke både faglige, sportslige og sosiale aspekter.

Dsc05405

DD-vinduet

Benytter du deg av muligheten til å sikre investeringen?

Ved boligtransaksjoner er man prisgitt at det foreligger tilstrekkelig informasjon for å gjøre en vurdering av en bygningstekniske tilstand før bud. Det finnes utallige saker i nyhetsbildet om konsekvensene ved mangelfull info – mange blir sittende med lange etterspill, og i ytterste konsekvens store kostnader.